Коди та блоки свідомості

Я вас люблю! Проходив семінар на тему: «КОДИ ТА БЛОКИ СВІДОМОСТІ. МЕХАНІЗМ ЗНЕЦІНЕННЯ. КРОКИ ДО ВІДЧУТТЯ ДОБРОБУТУ».

Щиро дякую керівнику проекту, Вчителю школи «Здоров'я і довголіття» Віктору Валентиновичу Бабію за Знання і Мудрість.

На семінарі ми підбирали ключі до коду свідомості; навчалися, як позбутися образ та інших негативних почуттів; включали фінансові потоки; намагалися віднайти джерело проблем, які ведуть до руйнівних програм, життєвих криз і хвороб; на прикладах бачили, що лікуватися можна без медикаментів, а за допомогою усвідомлення джерела проблеми.

У черговий раз зрозуміли, що діти хворіють від конфліктів між батьками; що не налагодивши свої стосунки із чоловіком (дружиною), ми не можемо заслужити на подальше щасливе життя, оскільки, за законами Всесвіту, будемо наступати на одні і ті ж граблі... Головне – бути відповідальними за своє життя і життя тих, хто поряд з тобою...

Ми постійно маємо перебувати у стані учнів, щоб навчатися, вдосконалюватися, робити правильні висновки і передавати інформацію своїм дітям, показуючи на власному прикладі, як налагодити відносини, як змінити своє життя на краще, як щиро радіти життю.

Вкотре я усвідомила, що дуже важливо попросити прощення у своїх батьків, розв'язати усі конфлікти, віддати усі борги, завершити початі справи, – і це дасть можливість розвиватися, рухатися вперед, творити своє життя.

Важливо постійно щиро дякувати своїм батькам, рідним, друзям, людям, які зустрічаються нам у житті як вчителі, дякувати всьому Світові! І говорити усім магічні слова: «Я вас люблю!» Адже Життя справді прекрасне!

Я вас усіх люблю! Ви найкращі!

bloku

 

Медіа